Vätterslaget 2022

Nu kan du anmäla dig till Vätterslaget. Det går bra att anmäla sig online genom att klicka här eller ringa till Rosenlund Bowling 036-16 89 85. Starttider läggs in efter hand och du kan även, för gruppbokning, önska andra tider än de som redovisas. Då ber vi dig att göra det på telefon eller mail info@rosenlundbowling.se

Info om tävlingen finns om du klickar här.

Länk till resultatlista finns här.

Boka en lektion

Har du en vilja att utveckla din bowling kan du på Rosenlund Bowling boka en lektion. Du bokar individuellt, eller i grupp. Alla möjligheter finns.

Är det första gången du tar lektion så kollar vi igenom din utrustning och ser så allt ser bra ut. Har du ingen egen utrustning så lånar du det på Rosenlund Bowling. Vi går igenom ansatsteknik, spelsystem och utrustning. Har du spelat mycket bowling och har egna idéer om detaljer du behöver hjälp med så tillgodoser vi självklart era önskemål. 

Dag och tid bokas in utifrån era önskemål och med hänsyn till lediga tider.

Ring för prisuppgifter och tillgängliga tider. Välkomna!

Julcupen 2021

Härligt spel med många spännande matcher bjöds vi på i Julcupens finalspel.

Resultat final

  1. Anders Hempel Jönköpings BS/Boys

  2. Magnus Appelberg Jönköpings BS/Boys

  3. Anton Rosqvist Skillingaryds IS

  4. Robert Palmgren Jönköpings BS/Boys  

Grattis till er och God Jul och Gott Nytt år till samtliga spelare och även till den engagerade publiken.

Resultatlistan från kvalet ser du om du klickar på länken här.

Seniorträffen 2021

Nu är Seniorträffen 2021 avslutad. Grattis till pristagarna. Fullständig resultatlista ser du om du klickar på länken. Resultatlista Seniorträffen 2021

Slutresultat Herrklassen:

  1. Krister Wendel 1333
  2. Conny Edlund 1317 (233)
  3. Benny Anberg 1317 (223)

Slutresultat Damklassen:

  1. Anette Jerneståhl 1238
  2. Lisbeth Uddemar 1192
  3. Birgitta Axelsson 1139

Sunday Sweeper

25 spelare blev det som på söndagen gjorde upp i en enkel men spännande tävling på Rosenlund Bowling. Kval över 3 serier där de 12 bästa spelarna gick vidare till en andra omgång. Där blev det ytterligare 3 serier och de 4 bästa spelarna gick vidare till final.  

I finalen spelade alla fyra en serie och den med lägst resultat fick stiga av. Thomas blev den som först fick lämna och därefter var det Jerrys tur att kliva av. Finalserien mellan Robban och Victoria blev oerhört jämn och inför Robbans allra sista slag handlade det om 9 käglor eller strike för att vinna. Ingen tvekan hos Robban som satte den helt avgörande striken och tog segern.